Doktor.se info

VÅRD I MOBILEN

Doktor.se erbjuder dig och din familj snabb och trygg vård dygnet runt, alla dagar i veckan, direkt via mobilen eller surfplattan. Hos oss kan du träffa läkare, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, fysioterapeuter och dietister. Du loggar in med BankID och startar ditt ärende på bara 10 sekunder.

DET HÄR KAN DOKTOR.SE HJÄLPA TILL MED

Vår personal kan hjälpa vuxna och barn med bedömning, råd och behandling av en stor mängd besvär online. Det kan gälla allt från allergi, underlivsbesvär eller förkylning. Vi har också specialiserade hudläkare för dig som söker vård för tillexempel utslag, eksem, blåsor eller akne.

Om du har oro eller ångest eller upplever stress kan du träffa psykolog direkt i vår app med kort väntetid. Vi erbjuder möten via videosamtal och dessutom ett antal olika IKBT-program för dig som vill genomgå behandling lite mer på egen hand.

HUR FUNGERAR DOKTOR.SE?

Ladda ner appen Doktor.se och logga in med mobilt BankID. Detta för att identifiera dig själv och ge oss rätt till att ge dig vård. I appen väljer du vilket besvär ärendet gäller för att vi ska kunna koppla ihop dig med rätt vårdpersonal via chatt, samtal eller video. Du är igång med ditt ärende på bara 10 sekunder!

FYSISK VÅRD

Doktor.se har över 20 fysiska vårdcentraler i hela landet. Om vi inte kan hjälpa dig digitalt så hjälper vi dig att komma i kontakt med den fysiska vården för utredning och behandling.

MER OM DOKTOR.SE?

Hos oss jobbar legitimerad erfaren vårdpersonal som alla jobbar på fysiska vårdcentraler eller sjukhus när de inte hjälper patienter på Doktor.se. Doktor.se kan hjälpa dig med bedömning, råd och behandling vid många olika besvär. Vid behov får du en remiss för vidare vård. Vi skriver också ut sjukintyg från och med den åttonde dagen du är sjuk och en vecka framåt om läkaren bedömer detta som skäligt.

Read more

Leave a Comment